معاونت فرهنگی دانشکده کامپیوتربا معاونت محترم دکتر حسین رحمانی، به همراه سه تشکل انجمن علمی، دفتر فرهنگی و شورای صنفی تمام تلاش خود را می‌کند تا فضایی شاد و صمیمی را در دانشکده برای دانشجویان ایجاد کند. برگزاری مسابقات، کارگاه‌های‌علمی و کلاس‌های علمی، برگزاری جشن‌ها و اعیاد باتوجه به مناسبات‌ها از فعالیت‌های معاونت می‌باشد.

در این سایت اطلاعات تمامی رویداد‌های دانشکده کامپیوتر به همراه تصاویر آن قرار داده شده است.

معاونت فرهنگی

انجمن علمی

فعالیت و کار اصلی انجمن علمی دانشکده کامپیوتر علم و صنعت حول مسائل علمی هست. و تلاش انجمن این هست که دانشجوها در فرایند یادگیری دروس دانشکده‌ای و مطالب فوق برنامه شرکت کنند و در کنار درس و تحصیل، مشغول و علاقه‌مند به فعالیت‌های علمی دیگه هم بشن. خلاصه‌ی فعالیت‌های مدنظر انجمن این چنین هست:

مسابقات برنامه نویسی

کارگاه‌ها و کلاس‌های چندروزه

کلاس‌های مربوط به دروس دانشکده‌ای

پروژه‌های کوچک سفارشی دانشگاه

جشن و رویداد

همایش‌های علمی

دفتر فرهنگی دانشکده کامپیوتر علم و صنعت وظیفه انجام فعالیت‌های فرهنگی-علمی را بر عهده دارد:

برگزاری مراسم‌ها و جشن و بزرگداشت با توجه به مناسبت‌ها

برگزاری اردو‌های فرهنگی و تفریحی